Kauwgom Verwijderen met Greensteaming Stoomreiniger

Kauwgom verwijderen in de straten van Dordrecht

Veelzijdige stoomzuigeroplossing voor het verwijderen van kauwgom en graffiti

Weggooien van je kauwgom op de grond is een enorme vervuiling, maar het kan moeilijk zijn om het eraf te krijgen. Hogedrukreinigers met heet water zijn alleen een tijdelijke oplossing, die achterlating van residu en een grote waterpuinhoop kan veroorzaken. Droge stoom met Greensteaming Stoomreiniger is hier het antwoord! Gecombineerd met een gespecialiseerd kauwgom verwijderaarschoonmaakmiddel, lost stoom kauwgom en residu effectief opent door de materiaal of het milieu niet te beschadigen. Onze kauwgomverwijderingssystemen kunnen tot 420 stukjes per uur extraheren en dankzij hun stille werking maken ze geen rommel. Daaronder vallen ook trottoirs en bedrijven.

Team Knol heeft recent een demo gedaan op de straten van Dordrecht bij een supermarkt & bloemenwinkel die te kampen had met veel kauwgum op hun trottoir, wat vrij algemeen is in winkelcentra. Gelukkig bood het Greensteaming Stoomreiniger – want dankzij deze kleine maar krachtige stomer kan de supermarkt haar winkelvoorkant makkelijk zelf schoonhouden.

Met de Knol Greensteaming Stoomreiniger kunt u kauwgom op een snelle en effectieve manier verwijderen. Deze stoom reinigingsmachine produceert droge stoom die diep doordringt in alle oppervlakken en helpt het losmaken van kauwgom. Het wordt kan geleverd worden met een complete accessoirekit voor het verwijderen van kauwgom, zodat je alleen maar wat water, schoonmaakmiddel en even roeren over de straten, nodig hebt om al het kauwgom te verwijderen.

Onze Greensteaming stoomreinigers verwijderen ook graffiti van elk oppervlak. Voor kleine graffiti’s en tags raden we aan om alleen de allerbeste commerciële stoomreiniger te gebruiken. Spray een krachtige schoonmaakmiddel rechtstreeks op de graffiti en je kan beginnen te stomen. De stoom doordringt diep in de poriën van het oppervlak waardoor de verf sneller wordt opgelost. Daarnaast is onze Greensteaming stoomreiniger uitermate geschikt voor het verwijderen van stickers, lijm, lijm of kauwgom van bijvoorbeeld lantaarnpalen, borden, straatlantaarns en brievenbussen.

Zo houden we onze straten weer schoon.

 

Wilt u meer weten over stoomreinigen bekijk onze website voor meer informatie. of contact Knol Cleaning Solutions als u vragen heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven