Handleidingen en Product info

Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen. Op deze pagina vindt u de handleidingen en product informatie van de stoomreinigers en stofzuigers van ons assortiment. Gratis downloaden

Onze Folders

Hier kunt u alle beschikbare folders downloaden van alle producten in ons assortiment

Paginaweergave:   415

Onze Product Folders

Hier kunt u alle beschikbare folders downloaden. 

Let er wel op dat deze folders vrij fors van formaat kunnen zijn (ongeveer 4,5 MB per stuk) en dat het dus even duurt voordat deze is gedownload.

Dit formaat is nodig om een goede kwaliteit te garanderen.

Heeft u een vraag over de stoomreinigers of stofzuigers en staat het antwoord niet in de handleiding? Stel hier je vraag: Contact Ons. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag.

 

KNOL GumLoesz

Kauwgumverwijderaar Stoomreiniger; De Knol Gumloesz SR is een kauwgomverwijderingsunit. GumLoesz kauwgomverwijderingsmachine is speciaal ontwikkeld om snel en effectief kauwgom te verwijderen in combinatie met het product LOESZ. Met deze nieuwe machine is het verwijderen van kauwgom een stuk gemakkelijker geworden

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven