Blog

Paginaweergave:   501

Kauwgom Verwijderen met Greensteaming Stoomreiniger

Kauwgom verwijderen in de straten van Dordrecht

Veelzijdige stoomzuigeroplossing voor het verwijderen van kauwgom en graffiti

Weggooien van je kauwgom op de grond is een enorme vervuiling, maar het kan moeilijk zijn om het eraf te krijgen. Hogedrukreinigers met heet water zijn alleen een tijdelijke oplossing, die achterlating van residu en een grote waterpuinhoop kan veroorzaken. Droge stoom met Greensteaming Stoomreiniger is hier het antwoord! Gecombineerd met een gespecialiseerd kauwgom verwijderaarschoonmaakmiddel, lost stoom kauwgom en residu effectief opent door de materiaal of het milieu niet te beschadigen. Onze kauwgomverwijderingssystemen kunnen tot 420 stukjes per uur extraheren en dankzij hun stille werking maken ze geen rommel. Daaronder vallen ook trottoirs en bedrijven.

Team Knol heeft recent een demo gedaan op de straten van Dordrecht bij een supermarkt & bloemenwinkel die te kampen had met veel kauwgum op hun trottoir, wat vrij algemeen is in winkelcentra. Gelukkig bood het Greensteaming Stoomreiniger – want dankzij deze kleine maar krachtige stomer kan de supermarkt haar winkelvoorkant makkelijk zelf schoonhouden.

Schoonmaken met een Stoomreiniger

Wat u moet weten voordat u schoonmaakt met een stoomreiniger

Wat kan je stomen en wat kan je niet stomen?

Stoomreiniging: een krachtige manier om oppervlakken in uw hele huis schoon te maken en te ontsmetten. Ontdek waarom je een stoomreiniger in huis zou moeten gebruiken.

Stoomreiniging biedt een unieke manier om vuil en bacteriën te verwijderen. Gebruik met zorg geeft je de mogelijkheid om 99,99% van ziektekiemen en bacteriën te vernietigen. Dit is een veilige, gezonde, milieuvriendelijke en natuurlijke manier om je huis of kantoor helemaal schoon te maken.

Hoe werken stoomreinigers precies? De kleine dampmoleculen van stoom dringen de poriën van het oppervlak binnen om verontreinigde stoffen eruit te persen. Bovendien is de extreme hitte die wordt geproduceerd doeltreffend in het doden van bacteriën, ziektekiemen en schimmels.

Wat kan ik stomen? Stoomreinigers kunnen veilig worden gebruikt op veel huishoudelijke oppervlakken, waaronder verzegelde tegels, hardhouten vloeren, voegen, gootstenen, kuipen, werkbladen, tapijten, matrassen, stoffering, douches, ovens, fornuizen, grills, glas en meer. Maar let op: afhankelijk van het model dat je kiest, heb je soms speciale hulpstukken nodig om bepaalde taken uit te voeren.

Wat kan ik niet stomen? Er zijn een paar oppervlakken die niet met stoom moeten worden gereinigd. Onverzegelde vloeren, plastic en laminaatvloeren zouden kunnen vervormen door de warmte. Ook ramen, ongeglazuurde tegels, verf op waterbasis en kwetsbare oppervlakken worden niet aanbevolen. Zorg ervoor dat u de instructies van uw stomer leest om erachter te komen welke oppervlakken u over moet slaan.

5 voornaamste voordelen van stoomreiniging

Voor veel gezondheidsbewuste huishoudens is stoomreinigen dé favoriete reinigingsmethode geworden. Zelfs voor medische instellingen geldt dit. De traditionele reinigingsmethoden zijn achterhaald en doen meer kwaad dan goed. Daartegenover staat stoomreinigen. Deze manier van reinigen heeft een hele boel voordelen voor uw gezin, uw huisdieren en uzelf!

 

Dit zijn de vijf voornaamste voordelen van stoomreiniging:

  1. Stoomreiniging is een milieuvriendelijker en veel veiliger alternatief.

Bij de uitvoering van stoomreiniging heeft u voornamelijk water nodig. Dit zorgt ervoor dat er veel minder chemicaliën gebruikt worden dan wanneer je met de traditionele reinigingsoplossingen werkt. Stoomreinigen is niet alleen veilig, het is bovendien dus ook milieuvriendelijk, juist omdat het aantal chemicaliën aanzienlijk verminderd wordt. Hierdoor belanden deze dus niet langer in onze afvoeren.

Wanneer u uw voegen, tegels, hardhouten vloeren of andere oppervlakten wilt reinigen met stoom, worden niet enkel de chemische resten verwijderd, maar u zorgt er ook voor dat verontreinigende stoffen die schadelijk kunnen zijn de omgeving verlaten.

Probiotische Schoonmaakmiddelen

BIO Protection met KNOL Probiotic

Waarom probiotica echt de toekomst van het schoonmaken zijn

 

De reden waarom probiotica dieper reinigen én ook langer meegaan.

Probiotische schoonmaakmiddelen zijn levende producten die veel honger hebben. Daarom voeden ze zich de hele tijd door met organisch materiaal. Wanneer je tijdens het schoonmaken de probiotica die aanwezig zijn in onze producten, op een oppervlak spuit, laat je eigenlijk miljarden aan nuttige bacteriën los. Deze goede bacteriën kunnen zich tot heel diep in spleten en scheuren wringen. Daar kunnen ze vuil (hun voedsel) vinden. Ze kunnen minimaal drie dagen na de schoonmaakbeurt actief blijven verder reinigen op uw oppervlakken. Het gebruik van schoonmaakmiddelen met probiotica leveren dus een aanzienlijke tijdswinst op, aangezien ze dagenlang verder blijven reinigen.

Een eerste iets dat opvalt na een schoonmaakbeurt met probiotica, is het feit dat er minder stof aanwezig is. Dit is te danken aan de nuttige bacteriën die dat vuil omzetten in energie en hierbij geen afval achterlaten.

KNOL goes Global

We werken er voortdurend aan om door onze klanten, medewerkers en de industrie erkend te worden als de meest gerespecteerde en toonaangevende leverancier van ondersteuning en oplossingen voor schoonmaak op contractbasis.

Winkelwagen
Scroll naar boven