Probiotische Schoonmaakmiddelen

BIO Protection met KNOL Probiotic

Waarom probiotica echt de toekomst van het schoonmaken zijn

 

De reden waarom probiotica dieper reinigen én ook langer meegaan.

Probiotische schoonmaakmiddelen zijn levende producten die veel honger hebben. Daarom voeden ze zich de hele tijd door met organisch materiaal. Wanneer je tijdens het schoonmaken de probiotica die aanwezig zijn in onze producten, op een oppervlak spuit, laat je eigenlijk miljarden aan nuttige bacteriën los. Deze goede bacteriën kunnen zich tot heel diep in spleten en scheuren wringen. Daar kunnen ze vuil (hun voedsel) vinden. Ze kunnen minimaal drie dagen na de schoonmaakbeurt actief blijven verder reinigen op uw oppervlakken. Het gebruik van schoonmaakmiddelen met probiotica leveren dus een aanzienlijke tijdswinst op, aangezien ze dagenlang verder blijven reinigen.

Een eerste iets dat opvalt na een schoonmaakbeurt met probiotica, is het feit dat er minder stof aanwezig is. Dit is te danken aan de nuttige bacteriën die dat vuil omzetten in energie en hierbij geen afval achterlaten.

Wanneer je schoonmaakt met een probiotische stofreiniger, maak je komaf met geuren uit stoffen. Alsook al het aanwezige stof en vuil wordt volledig verwijderd uit bijvoorbeeld tapijten. Ook neemt het hygiëneniveau toe. Dit gebeurt wanneer er zich een gezonde, probiotische microfloralaag gevormd heeft op de gereinigde oppervlakken. Dit zorgt er mede voor dat de schoonmaak van bijvoorbeeld je tapijt minder tijd in beslag zal nemen, aangezien er voortdurend actieve probiotica op de oppervlakken aanwezig zijn.

Belangrijk om weten is dat de probiotica niets doden. Hun werking zorgt ervoor dat ze de ziekteverwekkers op oppervlakken kunnen overmeesteren. Dit wil zeggen dat die ziekteverwekkers niet meer in staat zijn om zich verder te vermenigvuldigen. Dit is de meest efficiënte manier om het aantal slechte bacteriën laag te houden en een gezonde microfloralaag aan te brengen op uw oppervlakken. Bekijk het zo: er is geen enkele soort op onze aardbol die er ooit in geslaagd is een hongersnood te overleven.

Knol Probiotic reinigingsmiddelen maken uitstekend gebruik van de verwoestende kracht van moeder natuur. Zo kan je op een natuurlijke manier je huis en omgeving kerngezond houden, zonder hiervoor chemische middelen te hoeven gebruiken.

De Knol probiotische producten bieden dus een uitstekend duurzaam alternatief voor al de agressieve chemische middelen die op de markt zijn en gebruikt worden voor desinfectie. Onze probiotische microbiële producten zorgen voor een veilige omgeving op elk oppervlak. Ze zijn dus niet giftig, in tegenstelling tot een aantal andere producten op de markt. Dit maakt onze producten dé ideale oplossing om uw bedrijf vrij te houden van Covid-19. Dit zorgt ervoor dat ons COVID-ontsmettingsproces bij u kan plaatsvinden zonder enige negatieve gevolgen.

 

De Knol probiotica reinigingsmiddelen zijn uiterst veilig voor mensen

Het gebruik van chemische reinigingsmiddelen kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Voornamelijk voor schoonmakers die meer dan 8 uur per dag mee in contact komen. Zo wordt er geschat dat dit dagelijks contact even schadelijk en gevaarlijk is voor de menselijke gezondheid als het roken van maar liefst 20 sigaretten per dag.

Betreurenswaardig is de geschatte groei van de verkoop van chemische producten. Zo wordt voorspeld dat die verkoop elk jaar met 4% zal toenemen, afgaand op de cijfers van ec.europa.eu . Deze stijging in verkoop van chemische producten zal meer chemicaliën in die producten aanbrengen. Zo zullen we hieraan allemaal meer blootgesteld worden. Maar niet alleen wij als mens zullen hier de gevolgen van ondervinden, ook dieren en het milieu zullen hier de gevolgen van moeten dragen. Wist u dat onze scholen elke maand liters aan chemicaliën gebruiken, waarvan de meeste gewoon rechtstreeks in ons grondwater en het milieu terechtkomen?

Gelukkig bestaan voor al deze negatieve problemen de Knol probiotic reinigingsproducten. Deze hebben namelijk geen negatieve gevolgen voor het milieu wanneer ze na het kuisen via de afvoer weggegoten worden of op het land weggespoeld worden. Het gehele Knol assortiment is volkomen onschadelijk voor mens en het milieu.

Neem bij meer vragen gerust contact met ons op via het aanvraagformulier indien u verder nog vragen heeft.

Bij het reinigen met Knol Probiotica producten blijft er een laagje probiotica (vriendelijke bacteriën) achter op het oppervlak. Deze vriendelijke bacteriën verwijderen organische verontreinigingen, die anders geurvorming veroorzaken. De vriendelijke probiotica, of vriendelijke bacteriën, produceren enzymen. Deze enzymen breken het microscopisch kleine vuil af in kleine deeltjes, zowel tijdens als na het reinigen. Op deze manier kunnen de probiotica de kleine deeltjes opnemen en als voedsel verteren. Doordat de probiotica dagen na reiniging blijven functioneren, is het effect van deze producten langdurig. Het resultaat: een microscopische diepe reiniging en langdurige absorptie van geurtjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven