Alles over Stoom

De grote hitte van de stoom zorgt er voor dat vuil, olie en vet zeer makkelijk loskomt van het te reinigen oppervlak.

Waarom stoom?

over het reinigen met stoom

Paginaweergave:   386

Waarom stoom?

Stoomreinigers produceren stoom onder hoge druk (5 tot 10 bar)
De grote hitte van de waterdamp zorgt er voor dat vuil, olie en vet zeer makkelijk loskomt van het te reinigen oppervlak.

De stoom zorgt er als het ware voor dat de vervuiling ‘schrikt’ en loslaat. Tevens desinfecteert de droge, hete condens volgens de HACCP norm en doodt alle bacteriën. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen: met behulp van verschillende hulpstukken voor elke ondergrond.

Reinigen met stoom, ook wel vapor-cleaning genoemd, is een milieuvriendelijke en snelle manier van grondig schoonmaken. Veel minder arbeidsintensief dan de ouderwetse schrobmethode. Minder milieubelastend doordat het gebruik van chemische reinigingsmiddelen veelal overbodig is. Dus stukken voordeliger!

 

Waar voor te gebruiken?
Alle gladde ondergronden zoals sanitair, spiegels, ramen en tegelwanden worden glanzend  schoon met stoom.
Ook het streeploos reinigen van RVS (inox) oppervlakten behoort tot de mogelijkheid. Hete waterdamp verwijdert vet, vuil, op ovens en BBQ’s, reinigt tapijten, kleden, stoel, trap- en autobekleding, plafonds en sanitair. Stoomreiniging wordt zowel huishoudelijk als bedrijfsmatig ingezet.

Productoverzicht

Wanneer het gaat om problemen in de schoonmaak is een goede stoomreiniger een probleemoplosser op talloze gebieden. Bent u op zoek naar een stoomreiniger of stoomzuiger voor huishoudelijk schoonmaak werk, klik dan op stoomreinigers of stoomzuigers voor een overzicht van onze producten.

World-Wide Solution

Bio Cleaning tegen besmettingen

De pandemie van 2019 tot heden heeft ons bewuster
gemaakt over besmettingen van bacteriën en virussen. Met een wereld probleem, weten we dat hygiene de groei van besmettingen kan tegen gaan. Bio Cleaning met Probiotica is de oplossing. Lees hier meer erover.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven