Professionele Stofzuigers > Kerstar

Knol Cleaning Solutions levert de volledige reeks professionele Kerstar stofzuigers. Kerstar, een familiebedrijf opgericht in 1959 in het Verenigd Koninkrijk, ontwikkelt en produceert een indrukwekkende hoogkwalitieve range van industriele stofzuigers.  De eerste Kerstar stofzuiger kwam in 1959 op de markt en sindsdien biedt Kerstar een breed scala aan professionele stofzuigers voor diverse toepassingen.

Professionele Stofzuigers

Knol Cleaning Solutions is als stofzuigerhuis begonnen in 1969, en met de door al die jaren heen vergaarde kennis zijn er weinig tot geen geheimen meer voor ons op dit gebied.

Paginaweergave:   230

Professionele   stofzuigers Kerstar Supreme

Knol Cleaning Solutions is als stofzuigerhuis begonnen in 1969, en met de door al die jaren heen vergaarde kennis zijn er weinig tot geen geheimen meer voor ons op dit gebied.

Knol Cleaning Solutions levert ook de volledige reeks professionele Kerstar stofzuigers. Kerstar, een familiebedrijf opgericht in 1959 in het Verenigd Koninkrijk, ontwikkelt en produceert een indrukwekkende hoogkwalitieve range van industriele stofzuigers.  De eerste Kerstar stofzuiger kwam in 1959 op de markt en sindsdien biedt Kerstar een breed scala aan professionele stofzuigers voor diverse toepassingen.

Van een eenvoudige stofzuiger tot aan stofzuigers die geschikt zijn voor gebruik in een explosiegevaarlijke omgeving of in de asbestsanering, voor de gehele lijn geldt dat we voor de top gaan. In het Kerstar assortiment vindt u onder andere:

Vanzelfsprekend leveren wij alle originele verbruiksartikelen zoals stofzuigerzakken en andere Toolkits, accessoires en verbruiksartikelen. Voor meer uitgebreide informatie over de gehele lijn van Kerstar verwijzen wij u graag naar onze Kerstar website

Overige professionele stofzuigers

Naast Kerstar voeren wij derhalve de volgende andere kwaliteitsmerken : NilfiskSebo en Numatic

KNOL Cleaning Solutions

Onze Missie

Ons familiebedrijf voert sinds 1969 een no-nonsense, praktijkgericht beleid t.a.v. een winstgevende bedrijfsvoering. Onze medewerkers beschouwen wij als essentieel voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Wij gaan respectvol om met onze medewerkers en zakenpartners.

World-Wide Solution

Bio Cleaning tegen besmettingen

De pandemie van 2019 tot heden heeft ons bewuster
gemaakt over besmettingen van bacteriën en virussen. Met een wereld probleem, weten we dat hygiene de groei van besmettingen kan tegen gaan. Bio Cleaning met Probiotica is de oplossing. Lees hier meer erover.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven