Professionele Kauwgum verwijderaars

GumLoesz: Met deze nieuwe machine is het verwijderen van kauwgom een stuk gemakkelijker geworden. LOESZ wordt d.m.v. de extra tank automatisch toegevoegd bij de stoom zodat er tegelijkertijd stoom en LOESZ in de kauwgom terecht komt.

GumLoesz Kauwgum verwijderaars

Knol Cleaning Solutions is als stofzuigerhuis begonnen in 1969, en met de door al die jaren heen vergaarde kennis zijn er weinig tot geen geheimen meer voor ons op dit gebied.

Paginaweergave:   276

Kauwgum   verwijdering

Loesz kauwgomverwijderingsmachine De Knol Gumloesz SR is een kauwgumverwijderaars die speciaal ontwikkeld is om snel en effectief kauwgom te verwijderen in combinatie met het product LOESZ.

Met deze nieuwe machine is het verwijderen van kauwgom een stuk gemakkelijker geworden. LOESZ wordt d.m.v. de extra tank automatisch toegevoegd bij de stoom zodat er tegelijkertijd stoom en LOESZ in de kauwgom terecht komt.

Met de miniborstel wordt de kauwgom geopend waarna LOESZ haar werk kan doen. De kauwgom ontkleeft en wordt opgelost tussen de circa 4 à 8 seconden, e.e.a. afhankelijk van de grootte van de kauwgom en dit zonder residu achter te laten. Voor iedere soort ondergrond wordt er een specifieke miniborstel gebruikt, inox of messing voor de harde ondergronden, voor op bijvoorbeeld tapijt of linoleum zijn de nylon miniborstels geschikt. 

Waar wordt de KNOL GUMLOESZ SR ondermeer ingezet:

icoon site Scholen, pretparken, parkeerplaatsen, binnensteden, benzinestations, trein, bus- en metrostations,
     winkelcentra, stadions, vliegvelden, gemeentehuizen en op vele andere locaties. 

Mogelijk te behandelen ondergronden:

icoon site Asfalt, straatwerk, linoleum/marmoleum, PVC, tapijt, inloopmatten, natuursteen,
     houten vloeren en tegelwerk. 

Technische gegevens:

icoon site Voltage: 230 volt
icoon site Stekker: Euro plug
icoon site Wattage: 2600 watt / 2,6 KW
icoon site Werkdruk: 7,5 bar
icoon site RVS boiler: 3 liter
icoon site Materiaal element: Incoloy
icoon site Max. temp. boiler: 165 ℃ 
icoon site Opwarmtijd: 10 minuten
icoon site Waterreservoir: 10 liter
icoon site Reservoir product LOESZ: 10 liter
icoon site Garantie boiler: 2 jaar
icoon site Garantie machine: 1 jaar

 

GumLoesz kauwgumverwijderaars maakt gebruikt van het product LOESZ,  is zowel als concentraat leverbaar en als kant-en-klaar product (ready to use). De borstels zijn eveneens los verkrijgbaar. 

KNOL Cleaning Solutions

MADE IN HOLLAND

Met trots presenteren wij een lijn GumLoesz kauwgumverwijderaars die ontworpen zijn in Nederland. Met de combinatie van Nederlandse kwaliteit, vakmanschap en jarenlange ervaring is er een lijn van stoomreinigers ontworpen voor particulieren en zakelijke klanten.

World-Wide Solution

Bio Cleaning tegen besmettingen

De pandemie van 2019 tot heden heeft ons bewuster
gemaakt over besmettingen van bacteriën en virussen. Met een wereld probleem, weten we dat hygiene de groei van besmettingen kan tegen gaan. Bio Cleaning met Probiotica is de oplossing. Lees hier meer erover.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven