Stoomreinigers op maat

Wij nemen onze samenwerkingsketen onder de loep en gaan na waar samenwerkingen kunnen verbeteren, professioneler en effectiever kunnen. Voor een doelgerichte werkwijze, een grotere klanttevredenheid, grip op kosten en ruimte voor innovaties. Onze websites geven specifieke & gerichte uitleg van elk product en onze diensten.

Custom Made stoommachines

Knol Cleaning solutions heeft ook Custom Made stoomreinigers in zijn assortiment.

Paginaweergave:   439

Custom Made stoommachines

De klant staat voorop bij Knol Cleaning Solutions en heeft u een specifiek reinigingsprobleem dan luisteren wij hier graag naar. Met onze vakbekwame technische staf en jarenlange ervaring kunnen wij u, in de meeste gevallen, een op maat gemaakte oplossing bieden. Knol Cleaning Solutions beschikt over een lijn innovatieve en specialistische producten voor professioneel reinigen, dit in combinatie met deskundig personeel, kunnen wij maatgerichte oplossingen bieden voor reinigingsvraagstukken in vrijwel elk marktsegment. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

KNOL Cleaning Solutions

Onze Missie

Ons familiebedrijf Knol Cleaning Solutions voert sinds 1969 een no-nonsense, praktijkgericht beleid t.a.v. een winstgevende bedrijfsvoering. Onze medewerkers beschouwen wij als essentieel voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Wij gaan respectvol om met onze medewerkers en zakenpartners.

World-Wide Solution

Bio Cleaning tegen besmettingen

De pandemie van 2019 tot heden heeft ons bewuster
gemaakt over besmettingen van bacteriën en virussen. Met een wereld probleem, weten we dat hygiene de groei van besmettingen kan tegen gaan. Bio Cleaning met Probiotica is de oplossing. Lees hier meer erover.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven