Knol Group > Onze Websites

Als bedrijf nemen wij onze samenwerkingsketen altijd onder de loep om na te gaan of er ruimte is voor verbetering. Dit doen wij om u als klant zijnde een nog betere ervaring te bieden dan momenteel al mogelijk is. Onze websites laten meer zien over de desbetreffende producten en diensten.

Knol Websites

Onze producten zijn bij de volgende websites verkrijgbaar.

Paginaweergave:   669

Onze Websites

ONZE PRODUCTEN ZIJN BIJ DE VOLGENDE WEBSITES VERKRIJGBAAR.
Onze klantenkring bestaat uit kleine en grote organisaties, verenigingen en instellingen.

Knol Cleaning Solutions

Het bedrijf Knol Cleaning Solutions is op dit moment al 50 jaar actief op het gebied van duurzaam en milieubewust schoonmaken. Door middel van industriële machines die voor zowel professioneel als industrieel gebruikt kunnen worden maken wij een duurzame schoonmaak mogelijk.

KNOL Probiotic

Knol Probiotic overbrugt de wereld tussen natuur en schoonmaak. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan een duurzame en gezonde manier van schoonmaak met probiotica en prebiotica. Knol Probiotic maakt deel uit van Knol Cleaning Solutions BV & Knol Greensteaming.

KNOL GumLoesz

De GumLoesz kauwgomverwijderingsmachine is één van onze nieuwste producten. Deze stoom reiniger is ontwikkeld om snel en effectief kauwgom te verwijderen in combinatie met het product LOESZ. Door middel van deze stoom reiniging wordt het verwijderen van kauwgom een fluitje van een cent.

KNOL Global

Knol Global is bekend geworden als ondersteuningsplatform op het gebied van de schoonmaak en heeft een aantal internationale projecten gerealiseerd. Dit zijn onder andere projecten voor schoonmaakonderhoud op cruiseschepen, ziekenhuizen en veehouderijen. Op KNOL Global website kunt u nog veel meer informatie vinden over dit unieke bedrijf.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven