Greensteaming Stoomreiniger Distributeurs

Bij Knol Cleaning Solutions kiezen wij voor wederzijds vertrouwen als het aankomt op onze samenwerkingen. Door onze kennis te bundelen is het mogelijk om altijd weer met nieuwe ideeën te komen voor onze dienstverlening. Al deze krachten samen maken het mogelijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden aan al onze klanten.

Knol Partners & Distributeurs

Onze greensteaming machines en prebiotische producten zijn bij de volgende dealers of partners verkrijgbaar.

Paginaweergave:   447

Onze Partners & Distributeurs

ONZE PRODUCTEN ZIJN BIJ DE VOLGENDE DEALERS VERKRIJGBAAR

Matraxx Bio Cleaning

Matraxx Bio Cleaning is momenteel actief als gespecialiseerde schoonmaakbedrijf in de automotive cleaning, matras reiniging en overall reinigingsoplossingen in Suriname. Ook zijn zij bekend geworden om hun schoonmaakoplossingen, bijvoorbeeld voor het bestrijden van huisstofmijt in meubels.

Eco Car Cleaners

Eco Car Cleaners is een bekende speler binnen de automotive branche. Zij bieden al haar klanten een eerste klas auto reiniging service aan op locatie door gebruik te maken van stoom en probiotica. Ook u kunt hierdoor eenvoudig uw wagenpark van een reiniging voorzien.

Chrisal België

Chrisal staat bekend als Biotechnologie partner in de schoonmaakwereld en zet de algehele gezondheid van de mens op nummer een. Dit doel streven zij na door een groot aanbod met revolutionaire producten van Chrisal, gebaseerd op probiotica en prebiotica, aan te bieden aan al haar klanten.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven