Greensteaming Klantenkring

Ons bedrijf zet zich in voor een grootschalige samenwerking met andere bedrijven als het aankomt op de schoonmaak door middel van stoom reiniging. Door onze krachten te bundelen is het mogelijk om de beste kwaliteit van dit moment te bieden. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de bedrijven waar wij de afgelopen jaren mee samen hebben mogen werken.

Onze Klanten

Onze klanten variëren van consumenten, ondernemers en grote dienstverleners.

Paginaweergave:   445

Onze Klanten

ONZE PRODUCTEN ZIJN BIJ DE VOLGENDE DEALERS VERKRIJGBAAR

Clear4Clean

Op dit moment is Clear4Clean al ruim dertig jaar actief binnen de facilitaire- en schoonmaakbranche. Ze zijn gespecialiseerd en verantwoordelijk voor alles wat er komt kijken op het gebied van Kwaliteit Arbo en Milieu (KAM) bij een schoonmaakorganisatie. Ook begeleid dit bedrijf diverse organisaties als Facilitair Adviseur.

Eco Car Cleaners

Bij Eco Car Cleaners bieden ze al hun klanten een eerste klas auto reiniging service aan waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom en probiotica. Door op locatie reinigingen aan te bieden is het mogelijk om op ieder moment uw voertuigen schoon te laten maken.

Matraxx Bio Cleaning

Matraxx Bio Cleaning staat bekend als gespecialiseerde schoonmaakbedrijf in de automotive cleaning, matras reiniging, overall reinigingsoplossingen. Het bedrijf is momenteel gevestigd in Suriname.

Soli Clean

Soli Clean draait al meer dan 40 jaar mee als professionele partner op het gebied van reiniging met stoom en stoomreinigers voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Harderwijk en is er voor alle mogelijke professionele schoonmaakmiddelen.

Haag Clean Reinigingssystemen Products

Haag Clean streeft het doel na om producten van de hoogst mogelijke kwaliteit met een ergonomisch design aan te bieden op het gebied van stoom reinigers.

S-Line Products

S-Line Products staat bekend als servicegerichte groothandel als het aankomt op duurzame stoomreinigers & reinigingsmiddelen, -materialen, -machines en disposables. Het assortiment is terug te vinden op de website van www.s-lineproducts.nl (webshop).

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven